El Consell Comarcal s’adereix a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

Amb l’objectiu de millorar la mobilitat interna al Penedès, cap a Barcelona i al Camp de Tarragona fent-la més eficient i sostenible

Per . Actualitzat el

El darrer ple ordinari de l’any 2019 va servir per aprovar per unanimitat l’adhesió del Consell Comarcal del Baix Penedès a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que té per objectiu ​la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya. El Baix Penedès, situat en un punt estratègic de la geografia catalana entre les conurbacions de Barcelona i Tarragona, té unes necessitats de mobilitat que han anat evolucionant amb els anys i cal adaptar les infraestructures a aquestes necessitats per assolir una mobilitat més eficient i sostenible. Els objectius de l’AMTU són: assolir un finançament estable pels municipis associats, per tal que puguin fer front al manteniment i la millora dels seus transports públics, la dotació de més i millors infraestructures, i el mutu ajut, formació, informació i coordinació entre els seus associats, per tal que el transport públic i la mobilitat sostenible guanyin protagonisme, usuaris i prestigi social.
En aquest darrer ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Penedès del 2019 hi van assistir 29 dels 33 consellers.