Club Diògenes organitza unes jornades en benefici de La Marató de TV3

Per . Actualitzat el

L’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona i l’Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona sumen esforços per organitzar la segona edició de Juguem Contra!  Es tracta d’una sèrie d’actes lúdics en benefici de La Marató de TV3, dedicada a recollir fons per lluitar contra les malalties minoritàries. Per això conviden als tarragonins a participar de partides de jocs de rol i jocs de taula a canvi d’un donatiu voluntari i, a més a més, es podrà participar en subhastes benèfiques de jocs amb l’objectiu de recaptar fons.

Les dos entitats ofereixen una àmplia oferta lúdica: hi haurà tres tastets de rol amb els jocs “Ratas en las paredes”, “Worlds in Peril” i “Ablaneda” el dia 10 de desembre a les 21h a la Plaça de Sant Fructuós 1, baixos.  Jocs amb temàtiques de terror, superheroiques i de fantasia medieval respectivament. També es podrà provar de fer d’investigadors paranormals amb el joc “Savage Worlds” el dia 11 de desembre a les 21h al mateix lloc.

Qui prefereixi jugar el cap de setmana té l’oportunitat d’anar a l’Espai jove Kesse el dissabte 14 de desembre de 17h a 21h per jugar a jocs de taula com Patchwork, Herbaceas, Panic diner, Magic Race, Bang, Juego de Tronos i molts més o a jocs de rol com “La llamada de Cthulhu” i “Dungeon World”.

Ambdues associacions són entitats culturals sense ànim de lucre que divulguen la cultura lúdica a Tarragona apostant per un entreteniment analògic i de connexió social.