Segona victòria consecutiva del Nàstic

Dos de dos pel nou entrenador grana, Toni Seligrat

Per . Actualitzat el

El conjunt grana tenia l’oportunitat de sumar 6 punts consecutius en dos partits per sortir de la part baixa de la classificació, després de la victòria en l’estrena de Toni Seligrat a la banqueta grana la setmana passada.
Inici desafortuntat per al Nàstic que ràpidament s’ha vist amb inferioritat en el marcador. Una jugada d’estratègia servida pel conjunt local ha acabat refusada per Bernabé i el rebot a Bonilla ha acabat al fons de la xarxa. Després del gol en el minut 5, els locals han continuat dominant el partit, controlant l’esfèric a zona de mitjos i dificultant molt la sortida de pilota als grana, que repetidament allunyaven el perill des del darrera. Ferran Giner ha gaudit de l’oportunitat més clara de gol, però el meta Andrés ha refusat. I en el tram final del primer temps ha arribat la igualada. Ha estat en el minut 42 quan Bonilla ha posat la pilota a l’àrea i Viti, després de caure el rebot a la seva posició, a enviat a gol. Amb les taules ha arribat el temps de descans.
En la represa ha canviat el signe del partit. El Nàstic ha agafat les regnes del joc i Pereira ha estat a punt de fer el segon gol des de l’interior de l’àrea. Andrés ha pogut enviar a córner. El moment clau del partit ha estat quan s’ha assenyalat penal per mans de Ricarte, que ha estat expulsat per la segona targeta groga. Bonilla ha marcat novament des dels 11 metres com la setmana anterior. I quatre minuts després, nova expulsió local. Putxi ha vist també la segona targeta groga en el minut 70, fent que els del Llobregat haguéssin de jugar els últims minuts amb nou efectius. Pedro ha posat la sentència en el minut 78 rematant a plaer una bona jugada personal de Pol Ballesteros per la banda esquerra de l’atac. El mateix davanter grana també ha estat expulsat per l’àrbitre amb vermella directa. Una de les notes positives del matx ha estat la tornada del capità Javi Márquez després de superar la lesió que va tenir en l’últim entrenament abans d’iniciar la temporada.
L’equip jugarà davant el Villarreal CF ‘B’ el proper partit de la competició domèstica en busca d’una nova victòria, la tercera consecutiva. L’enfrontament davant el filial groguet es disputarà el diumenge 8, a partir de les 12 hores, al Nou Estadi.
Alineacions
AE Prat: Andrés, Capa, Ricarte, Cárdenas, Héctor (Bravo, 72′), Putxi, Toni (Argilaga, 72′), Álex Pla, Raíllo, Guiu, Guzmán (Morales, 72′).
Nàstic: Bernabé, Bonilla (Javi Márquez, 80′), Goldar, Viti, J. Rodríguez, R. Brugué, J. Pereira (Pol B, 54′), Perone, Pedro, Albarrán, Ferran G.P. (Habran J.R, 51′).
Gols
1-0, Bonilla (p.p. 4′); 1-1, Viti (42′); 1-2, Bonilla (p. 66′); 1-3, Pedro (78′)
Observacions
Partit de la jornada 15 del grup III de la Segona Divisió B disputat a l’Estadi Municipal Sagnier. Partit arbitrat per Víctor Pérez Peraza (Col·legi tinerfeny).