L’Ajuntament de Tarragona invertirà 100.000 € en la millora dels camps de futbol municipals

Per . Actualitzat el

La Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona executarà un paquet de millores als camps de futbol municipal valorat en més de 100.000 €. La majoria de treballs s’executaran abans de finals d’any.

Les millores arribaran als vuit camps de futbol municipals: Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Icomar, la Floresta, Torreforta, Campclar, Bonavista i la Granja.

La intervenció més costosa serà la reparació de part del mur perimetral del camp de la Floresta, valorada en 40.000 € i de la qual en poques setmanes ha de començar el procés de licitació. Altres murs que es repararan en part seran els dels camps de Bonavista i Sant Pere i Sant Pau, on també s’arranjarà l’accés principal a la instal·lació.

També es renovaran les canonades de distribució general de l’aigua al camp de la Granja, així com es millorarà el cablejat elèctric del camp de Sant Salvador, entre d’altres.

També s’adaptaran a la normativa els marcadors i es renovaran les banquetes als vuit camps.

El cost total dels treballs està valorat en 105.083,21 €.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, ha posat en valor aquest paquet de millores “ja que permetran una millora global dels camps de futbol municipals, unes instal·lacions setmanalment usades per centenars de joves esportistes”. I ha afegit: “D’altra banda, esperem que en poques setmanes comenci el procés de licitació tant de la substitució de la coberta de Sant Pere i Sant Pau com de la climatització de la piscina Sylvia Fontana, dues altres instal·lacions esportives municipals que podran millorar les seves prestacions”.