Un incendi crema els baixos i part del primer pis d’un edifici abandonat al centre

No hi hagut cap ferit i els veïns van poder tornar a casa seva al cap d’unes hores

Per . Actualitzat el

Ahir al vespre, cap a les 20h es va donar l’avís d’un incendi al Carrer Pau Casals número 6 de l’Arboç, un edifici no habitat del centre de la Vila. Ràpidament es van desallotjar els els veïns dels edficis adjacents i es va procedir a apagar l’incendi. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar ràpidament 6 dotacions de bombers, una ambulància i efectius de la policia local. Es tracta d’un edifici no habitat en estat d’abandonament sobre el qual els serveis tècnics municipals ja havien fet diverses ordres d’execució a la propietat des del 2018 per tal de subsanar les deficiències que podien representar un dany o perjudici a tercers i a la seguretat de les persones.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar l’alcalde de l’Arboç Joan Sans per donar suport als desallotjats i interessar-se per l’afectació als edificis. Els veïns van poder tornar a casa seva al cap de poques hores un cop els bombers van assegurar-se que no hi havia cap afectació. De moment no se saben les causes que van provocar l’incendi. Bombers i efectius de la policia ho estaven analitzant.