El Consell Comarcal del Tarragonès contracta quatre joves en pràctiques

Per . Actualitzat el

Des del 2017, el Consell Comarcal del Tarragonès aprofita cada any l’oportunitat que li ofereix el Programa de Contractació de Joves en Pràctiques cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020 i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

No podria ser d’una altra manera després d’haver viscut l’experiència de manera molt positiva amb més de 20 joves, dels quals 18 van prorrogar el seu contracte durant sis mesos més, amb el finançament aportat pel Consell Comarcal.

Gràcies a una nova convocatòria al 2019, el passat 31 d’octubre van poder incorporar-se al Consell quatre joves més que posaran en pràctica durant sis mesos les competències professionals adquirides en els seus estudis de Grau i Cicles Formatius.

Aquest jovent donarà servei als departaments d’Informàtica, Benestar Social, Medi Ambient i Promoció Econòmica i exercirà les seves tasques, a jornada completa i de forma remunerada, sota la supervisió d’una persona tutora de les pràctiques.

El programa destaca per la possibilitat que ofereix tant al jovent que s’incorpora al món laboral des de l’ens local, com per l’enriquiment que comporta per a l’Administració que els contracta, ja que aporten talent i innovació dels que sorgeix la millora de projectes i, fins i tot en alguns casos, iniciatives noves al servei dels municipis i persones de la comarca.