La companyia Calamidad y Desastre tancarà divendres el Festival Teatre Màgic

Per . Actualitzat el

El món de l’il·lusionisme se cita per tretzè any consecutiu als escenaris de Tarragona i de la Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels espectacles de màgia més destacats de l’actualitat. El Festival Internacional Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

 

Divendres 29 de novembre, a les 21.30 h, a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, la companyia aragonesa Calamidad y Desastre clourà el festival amb l’espectacle Cabaret màgic. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat.

 

L’espectacle inclou màgia visual, mentalisme i la participació activa del públic assistent i és una demostració constant de l’enginy de dos genis. Tot això, barrejat amb un humor intel·ligent i molta espontaneïtat…

 

La programació Cultura Kesse està organitzada pel Servei Municipal de Joventut i presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit jove de la ciutat però està oberta a tots els públics i a propostes d’interès per al públic jove.

 

Per més informació de la programació podeu consultar els webs www.tarragonajove.org i www.teatremagic.es.