Els Pets tocaran a Tarragona per tancar la gira del seu darrer disc, ‘Som’

Per . Actualitzat el

Els Pets oferiran un concert al Teatre Tarragona el pròxim 26 de gener (19.30 h) al Teatre Tarragona, en el marc del tancament de la gira de presentació del seu darrer disc, ‘Som’.

El concert d’Els Pets al Cruïlla Tardor, que en principi havia de ser el tancament de gira, només és un punt i seguit que dona pas a un epíleg especial d’aquesta fantàstica gira, que comença amb dos concerts a Dublín i Londres els pròxims 6 i 7 de desembre, i que acabarà amb tres concerts a Girona, Tarragona i Molins de Rei, els dies 25, 26 i 30 de gener respectivament, que, aleshores sí, tancaran una gira de la qual han pogut gaudir més de 60.000 persones.

Així doncs, aquests concerts seran l’última opció de veure i viure l’evolució constant d’Els Pets cap a un pop cada vegada més refinat; una evolució que els ha portat en aquesta gira a presentar un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal.

Les entrades per al concert es posen a la venda el dimecres, 27 de novembre, a partir de les 11 hores, als punts habituals: les taquilles del Teatre Tarragona i el web Tarracoticket.

Els preus de les entrades són de 25, 23 i 20 euros, per a Platea A, Platea B i Amfiteatre, respectivament. Tenen descomptes d’un 15% les persones amb visió reduïda (a la primera fila d’amfiteatre) i les persones amb mobilitat reduïda (a l’última fila de platea).