El XIII Festival Internacional Teatre Màgic fa parada a la Canonja aquest dijous i divendres

Per . Actualitzat el

El tretzè Festival Internacional Teatre Màgic arriba a la Sala d’actes de l’escola de la Canonja amb l’espectacle per a tota la família Magieando, amb Pepe Lirrojo, aquest dijous 28 de novembre, a les 18 h. Aquesta proposta està destinada a tots els públics, des dels avis —que tornaran a sentir-se nens— fins als més petits, ja que on es gaudeix la màgia realment és en el seu món, el món de la imaginació i la il·lusió”.

L’endemà divendres dia 29, a les 18 h, es podrà gaudir de la Gran Gala de Màgia a la mateixa sala d’actes de l’Escola. Aquesta actuació, també gratuïta, anirà a càrrec de la companyia aragonesa Calamidad y Desastre, amb aparicions, desaparicions, transformacions i la complicitat del públic assistent.

Una demostració d’enginy de dos genis. Tot això, barrejat amb un humor intel·ligent i molta espontaneïtat… (això últim vol dir que, com sempre, no han tingut temps d’assajar).