Neix el nou mensual ‘Torredembarra Actualitat’

Per . Actualitzat el

El dijous 14 de novembre es va presentar en societat el nou mitjà de comunicació Torredembarra Actualitat, que va omplir la sala d’actes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. Jordi Salvat i Albert Jansà, impulsors del projecte, van explicar com ha estat la seva gestació i els objectius que es marquen amb aquest nou projecte periodístic i van presentar l’equip que l’integra i les seccions que formen part de la publicació. També hi va haver un moment per a la reflexió sobre la situació del periodisme i, en especial, en l’àmbit local. El públic també va poder fer preguntes als impulsors del projecte en un torn obert de paraula. L’alcalde de Torredembarra va cloure l’acte de presentació, que va finalitzar amb un aperitiu per als assistents.