L’Ajuntament de Constantí organitza un acte de reconeixement a la gent gran

Per . Actualitzat el

Prop de 200 persones van participar el passat diumenge 17 de novembre en el dinar de reconeixement a la gent gran de Constantí, que es va celebrar al Pavelló Poliesportiu Municipal. L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquest esdeveniment, que s’ha plantejat com un homenatge a l’aportació i dedicació del col·lectiu de la gent gran al municipi.  Després del dinar, els assistents van poder gaudir de l’actuació d’un monologuista. Durant l’acte, es va lliurar un detall a tots els assistents i també es va fer un reconeixement a la constantinenca més gran i també al matrimoni de més edat.

L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Constantí es planteja com un dels reptes principals  promoure l’envelliment actiu de les persones i per això es fomentaran activitats com el programa de prevenció de les caigudes i altres propostes que tenen com a objectiu fomentar l’activitat física entre les persones grans.