La cantant barcelonina Yuhniversia, guanyadora de la 2a edició del PortAutors

Per . Actualitzat el

El Teatret del Serrallo es va omplir de gom a gom per gaudir del talent dels sis finalistes de la segona edició de Port Autors, un festival consolidat que aposta pel talent musical de joves promeses d’arreu del país, en què el públic es va entregar a les propostes musicals dels finalistes. Yuhniversia, amb la seva veu dolça, va aconseguir captivar el jurat i els va portar a un viatge còsmic cap a la seva infància. La jove barcelonina de 24 anys es va convertir en la guanyadora del premi del jurat que li garanteix una gira el pròxim 2020, amb actuacions en els festivals JaVeus, Altacústic, Accents i a les festes de Santa Tecla i a la tercera edició de PortAutors.
El Premi del Públic, que s’havia dut a terme mitjançant votacions populars durant la darrera setmana, l’ha guanyat Mabel Flores, amb més d’un 50% dels vots. Aquest premi consisteix en material d’enregistrament musical de la marca Focusrite, gentilesa de Zentral Media, patrocinadors del festival.
En darrer lloc, el premi Artista Local el va guanyar el tarragoní Ñekü, que consisteix en un curs de formació de producció musical, gentilesa de Yamaha Music School, també patrocinadors del festival.