Treballadors i familiars de Dow realitzen una activitat de neteja al Francolí

Per . Actualitzat el

210 voluntaris de Dow Chemical Ibèrica van dur a terme el dissabte 16 de novembre una activitat de neteja en els voltants del riu Francolí en col·laboració amb Mare Terra-Fundació Mediterrània. Sota el projecte #PullingOurWeight, una iniciativa global que va néixer el 2018 i per la qual empleats i familiars de Dow col·laboren amb organitzacions locals per participar en la neteja de platges, rius i altres vies navegables en localitzacions de tot el món; es pretén conscienciar sobre la importància del reciclatge i el problema de la contaminació per plàstic en el medi ambient. Es van recollir més de 500 quilos de residus. La jornada es va iniciar amb una visita guiada a la maqueta a escala del riu Francolí, que va servir per contextualitzar l’acció que van realitzar després sobre el terreny amb ajuda de les educadores ambientals i de voluntaris de Mare Terra.