El CDC Torreforta fa la presentació oficial dels seus equips

Per . Actualitzat el

Els tarragonins van presentar 18 equips de totes les categories. Josep Vives,  vicepresident de la FCF va assistir a la presentació oficial dels equips del CDC Torreforta. Van completar la presència federativa en Rafael Pinedo, directiu FCF, en Diego Ávila, delegat comarcal  FCF Tarragonès, en Joan “Rufino” Ferraté, responsable de seleccions  i en Francesc Ferrer, patró de la Fundació FCF. El municipal de Torreforta presentava les graderies plenes de familiars, aficionats i simpatitzants que no es van voler perdre la presentació dels equips del club de l’emblemàtic barri de la capital. Luis Garcia, president del club, va prendre la paraula per tal d’agrair la presència dels assistents i llençar reptes de millora al cos tècnics i als jugadors,  cedint la paraula a Josep Vives, que va realçar la tasca del club per enfortir el futbol català, tant per trajectòria esportiva com per educació en valors. Luis Garcia va agafar de nou el micro per demanar el suport del nou consistori, representat al camp per Maria José López, regidora d’Esports, que es va posar a disposició de l’entitat per tal de recollir les inquietuds i proposar millores.