Dispositiu de trànsit de la 28a Mitja Marató Ciutat de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana organitza un amplia dispositiu per facilitar el desenvolupament de la Mitja Marató + 10 k Ciutat, que aquest diumenge , 24 de novembre, viurà la seva 28a edició.

 

Des de les 20 hores del dissabte dia 23 estarà prohibit l’estacionament al lateral de Vidal i Barraquer, al tram de l’avinguda Ramón y Cajal. La via forma part del recorregut de la cursa de 10 km i es necessita l’ample total del carrer pel pas tant dels corredors com dels vehicles d’acompanyament.

 

L’endemà diumenge, en tot el recorregut de les dues curses poden haver equips de senyalització que no afectaran al transit, únicament deixaran el material d’abalisament disposat per tal de començar a fer els talls a partir de les 09:45.

 

Com a excepció, a partir de les 7 h a l’avinguda Roma i a la carretera de València (N-340A), entre Campclar i la plaça Imperial Tàrraco, es farà un abalisament que deixarà un carril de circulació en sentit el centre de la ciutat. La resta de carrils quedaran pels corredors (tot i que inicialment no es tallarà el trànsit).

 

El recorregut afectarà les zones de Camp Clar i Torreforta, passarà per la carretera N-340 i pel Polígon Francolí fins a arribar al nucli urbà. Dins d’aquest, afectarà la zona del Serrallo, Moll de Llevant, Espigó, Passeig Marítim, Via Augusta, Rambla Vella, Rambla Nova fins al carrer Cristòfor Colom, Prat de la Riba, plaça Imperial Tarraco, carrer de Pere Martell, avinguda Ramón y Cajal, Carrer Vidal i Barraquer, Avinguda Roma fins a la Rambla President Lluís Companys i carrer Enric d’Ossó.

 

A partir de les 9.45 h començarà el tall de tot el recorregut. Això sí, restaran oberts al trànsit els següents recorreguts alternatius:

 

  • L’accés al centre de Tarragona des dels barris de Ponent estarà en tot moment accessible a través de la T-11 Carretera de Reus i el Pont de Santa Tecla. La sortida de Tarragona també es farà per aquestes vies.

 

  • A partir d’aproximadament les 10.15 h restarà habilitat el carril d’entrada a Tarragona per la carretera de València i l’avinguda Roma. Serà un únic carril de circulació amb velocitat limitada a 30 km/h. Es recomana encendre els llums d’encreuament.

 

  • L’accés al centre des de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador inicialment no es veurà afectat i podrà realitzar-se per les vies habituals.

 

  • L’accés al centre des de les urbanitzacions de Llevant restarà obert a través de la Via Augusta, on es farà un abalisament per tal de deixar un carril als vehicles que vulguin accedir a Tarragona. Tot i així es recomana entrar a la ciutat pels accessos de l’A-7.

 

  • L’accés al Serrallo pel veïns del barri serà a través del carrer Reial i Pere Martell.

 

L’obertura de carrers es farà de forma gradual quan passin els darrers corredors. Es preveu que a les 13 h la circulació estigui completament restablerta.

 

Aquesta previsió es pot veure modificada en qualsevol moment per algun canvi circumstancial i puntual derivat de les necessitats. La Guàrdia Urbana recomana al conjunt de la ciutadania que estigui pendent de la senyalització ubicada a cada moment als diferents carrers de la ciutat.