Toni Seligrat, nou tècnic grana

L’entrenador de Torrent ha dirigit la primera sessió amb l’equip

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona ha donat la benvinguda oficial a Toni Seligrat, que des d’avui ja mateix ja treballa al capdavant del cos tècnic del primer equip. El president de l’entitat, Josep Maria Andreu, juntament amb el director esportiu, Sergi Parés, han estat els encarregats d’acompanyar-lo en la compareixença de presentació oficial davant els mitjans.

Josep Maria Andreu ha repassat el seu currículum professional, destacant l’experiència a la categoria de bronze, concretament al grup tres, així com els quatre play-off d’ascens disputats en la seva trajectòria com a tècnic. Mentre que Toni Seligrat ha deixat clar que arriba a Tarragona per guanyar i capgirar la situació esportiva actual. “sé que les victòries treuen el millor de tothom, i això m’agrada, el meu objectiu és guanyar i buscar la manera i fórmula de guanyar”. ha afirmat el nou tècnic del Gimnàstic de Tarragona.

Després de les primeres paraules s’han efectuat les fotografies protocol·làries sobre la gespa del Nou Estadi. El president grana ha fet entrega d’una samarreta personalitzada a Toni Seligrat i també a Josep Maria Ferrer ‘Joma’, el nou segon entrenador del Nàstic.

Prèviament, Seligrat ha dirigit una sessió de treball d’uns 90 minuts aproximadament. Els jugadors han conegut al nou entrenador i s’han exercitat sobre el camp annex al Nou Estadi. Demà, nova sessió preparatòria a partir de les 10.30 hores, ja amb la vista posada al Nàstic – SD Ejea de diumenge, a les 12 hores, al Nou Estadi.