Altafulla formarà part del Consell de la marca Costa Daurada

Funciona com a òrgan assessor i està configurat per representants del sector turístic tant públic com privat

Per . Actualitzat el

Coincidint amb un nou mandat municipal, el Consell de la marca Costa Daurada, depenent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, s’ha de constituir de nou.

El Consell de la marca Costa Daurada el configuren representants del sector turístic tant públic -diputació, consells comarcals i ajuntaments- com privat -empresaris turístics de restauració, allotjament, intermediació, entre d’altres. En el cas dels ajuntaments, tots els municipis de les comarques de la Costa Daurada es convoquen per escollir els seus representants, una trobada que està prevista pel divendres 15 de novembre, a la Sala Julio Antonio del Palau de la Diputació de Tarragona.

Altafulla, representada pel seu coalcalde Jordi Molinera, serà un dels municipis escollits per constituir el nou Consell de marca Costa Daurada, d’entre una vintena d’ajuntaments que tenen oficina de turisme o patronat de turisme. El Consell de marca Costa Daurada és un òrgan assessor amb representació dels màxims agents públics i privats de la Costa Daurada.