Nou taller familiar per a nadons al Museu Pau Casals

Per . Actualitzat el

El proper diumenge dia 17 de novembre a les 11:30h del migdia, el Museu Pau Casals acollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió destinada a nadons i infants fins a 3 anys.

“Els tresors d’en Pau” consisteix en una sessió de música participativa, durant la qual el petit Pau, acompanyat pel so del violoncel, ens acompanyarà a descobrir els tresors que amaga el lloc on viu. Amb l’objectiu de despertar la sensibilitat per als diferents timbres sonors (amb el violoncel com a protagonista), jugarem amb ritmes i gaudirem de petites melodies a través de la veu, el moviment i petits instruments.

El taller anirà a càrrec de Júlia Pérez, violoncel·lista i músic d’orquestra; i Marta Canellas, violoncel·lista, pedagoga, autora de contes i materials pedagògics de Bellaterra Música Edicions i creadora i intèrpret d’espectacles per a públic familiar.

L’activitat té un cost de 3€ pels nadons i 5€ pels adults. Les places són limitades a un adult per nadó o infant, fins a un total de 15. Es recomana portar mitjons antilliscants i és indispensable fer reserva prèvia trucant al 977.684276 o bé enviant un c/e a museu@paucasals.org.