Dilluns s’obre la inscripció per a participar a la Cavalcada de Reis

Per . Actualitzat el

Dilluns s’obre el termini d’inscripció per a tots els nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis de 2020 en les diferents carrosses que acompanyen a SM els Reis Mags d’Orient la nit del 5 de gener. La convocatòria es tancarà el 25 de novembre i s’hi poden inscriure els nascuts entre el 2007 i el 2012 que no hi hagin participat els dos anys anteriors de forma consecutiva. Cal fer una inscripció obligatòriament per cada nen o nena. Així mateix, per tal de facilitar la rotació dels participants, s’admetran preferentment les sol·licituds dels nens i nenes que no hagin participat en dues cavalcades consecutives anteriors.

Cal recordar que la formalització de la inscripció no garanteix la participació en la Cavalcada. L’acceptació del menor dependrà de diferents criteris (l’alçada, el pes, la disponibilitat  de vestuari, entre d’altres). Totes les informacions referents a la inscripció es realitzaran per correu electrònic, inclosa l’admissió o no a la Cavalcada.

A partir de dilluns, les inscripcions es podran fer a:

https://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/reis