Falten més de 2.000 voluntaris per al Gran Recapte, el 50% del total

A la ciutat de Tarragona la xifra de voluntaris que falten ascendeix fins el 70%

Per . Actualitzat el

La 11a edició del Gran Recapte d’Aliments a la província de Tarragona ja escalfa motors. El President del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, acompanyat del vicepresident del Banc, Joan Vila han donat tots els detalls.
Alonso ha volgut insistir en la necessitat de campanyes com el Gran Recapte, que pretenen recollir aliments bàsics per fer-los arribar a la població més necessitada de les nostres comarques: “El proper 22 i 23 de novembre a la província de Tarragona 4.500 voluntaris es distribuiran en més de 350 mercats i supermercats per recollir els aliments que està previst que la ciutadania aporti”.
El president ha explicat que els aliments més adients per col·laborar són oli, llet i conserves de verdura i peix.
Vila ha volgut recordar que a dues setmanes del Gran Recapte encara falten molts voluntaris. “A la província de Tarragona encara falta el 50% del voluntariat necessari, però si mirem Tarragona ciutat, la xifra augmenta fins al 70%”, ha explicat el vicepresident, afegint que “dedicant només unes hores ajudareu a molta gent”. Aquells que vulguin apuntar-se ho poden fer a www.bancalimentstarragona.org o trucant al 977 75 74 44.
Vila també ha explicat que durant el 2017 a les comarques de Tarragona el Banc dels Aliments va repartir més de 2.750.000 quilos a 25.346 beneficiaris, un total de 109 quilos per persona i any.
El president també ha volgut acabar explicant que els supermercats també col·laboren: “A més dels aliments recollits, també rebem un 3% extra d’aliments que prové de donacions dels propis supermercats”.