Visita guiada al cementiri de Tarragona

El dia 10 de novembre els subscriptors de la revista ‘Fet a Tarragona’ podran conèixer de primera mà el recinte de la mà d’un guia expert

Per . Actualitzat el

El cementiri de Tarragona, propietat de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, obrirà les portes de nou, un cop passada la festivitat de Tots Sants. I aquest cop ho farà amb voluntat divulgativa, per mostrar al públic els secrets, curiositats i detalls artístics que es poden contemplar tot fent un passeig pels seus silenciosos camins.

Per oferir aquesta visió diferent, l’entitat sanitària s’alia amb la revista Fet a Tarragona per organitzar una visita guiada al cementiri de la ciutat que permetrà conèixer la seva història i algunes curiositats del recinte.

L’activitat, dirigida pel guia Paco Tovar, de l’empresa Argos Serveis Culturals, permetrà descobrir alguns dels personatges il·lustres i curiosos que estan sepultats al cementiri de Tarragona, construït després de la guerra del Francès als afores de la ciutat. Aquesta necròpolis disposa d’un conjunt notable de sepulcres i làpides de gran valor artístic.

Aquesta visita guiada tindrà lloc el pròxim dia 10 de novembre a les 11 del matí i està pensada per als subscriptors de la revista, els quals hauran d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat. Cada subscriptor/a pot venir a fer la visita amb un acompanyant.

El cementiri de Tarragona és un servei gestionat per la Xarxa de Santa Tecla. Tota la informació relacionada amb aquest espai es pot consultar a www.cementiritarragona.cat.

Nova grua per facilitar l’accés als nínxols més alts

Dins la política de millora constant de les instal·lacions del recinte, recentment s’ha incorporat una grua mòbil que permet accedir als nínxols més elevats dels diferents carrers amb molta més comoditat i seguretat.