Cremen la porta de l’Ajuntament de Tarragona

Els fets han ocorregut aquesta matinada, després d’una altra nit d’incidents i aldarulls

Per . Actualitzat el

Aquesta matinada s’ha produït un foc provocat a la porta de l’Ajuntament de Tarragona, a les 04.00h del que se’n desconeix l’autoria. El foc ha estat controlat i extingit pel treballador de vigilància i seguretat que es trobava a l’interior de l’edifici, que ha fet ús de les mesures antiincendis ubicades a la planta baixa del Palau Municipal. El treballador ha donat avís també als bombers, que s’han  personat i han procedit a ventilar l’Ajuntament.

L’equip de govern de l’Ajuntament ha enviat una nota on rebutja i condemna qualsevol tipus d’acció violenta i mostra el seu suport i agraïment al treballador que amb la seva intervenció ha aconseguit sufocar el foc.