Continuen les protestes a Tarragona el dia de la vaga general

A les 12,30 h està prevista una concentració davant l’Ajuntament, a la plaça de la Font

Per . Actualitzat el

Nou dia de mobilitzacions a Tarragona, avui amb motiu de la vaga general convocada pels sindicats independentistes. Unes 200 persones han assistit a la concentració convocada sota el nom d’esmorzar combatiu i han tallat des de primera hora del matí l’accés al port de Tarragona per l’A-27 amb motiu de la vaga general. La protesta s’ha iniciat a la plaça Imperial Tarraco i ha recorregut l’avinguda Roma i l’antiga N-340. També ha fet parada davant de la comandància de Policia a Tarragona. Fa uns minuts els manifestants, que jo són prop d’un miler, han passat per la plaça Imperial Tàrraco i ara tallen A7 al seu pas per Tarragona.

A les 12,30 hores està prevista una concentració davant l’Ajuntament.