Detingut el noi que va fer caure la candidata de Vox

Se li imputa un delicte contra l’exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques i delicte lleu de lesions

Per . Actualitzat el

El noi acusat de colpejar una militant de Vox que provocava els manifestants fent-los signes obsens ha estat detingut per la policia espanyola. Se li imputa un delicte contra l’exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques i delicte lleu de lesions.

L’arrest s’ha produït aquest dimarts poc després de dos quarts de tres de la tarda. La Policia Nacional ho ha fet públic a través de les xarxes socials.

L’incident es va produir aquest dilluns durant la manifestació que es va dur a terme al migdia. La dona, candidata de Vox per Tarragona, va rebre els manifestants mostrant-los el dit cor amb el puny clos i després va fer servir bandera espanyola de capa per torejar dient als que passaven «esteu trepitjant terra espanyol».

El jove detingut  va intentar arrancar-li la bandera de les mans, la dona el va agafar de la motxilla i a causa del forceig la sexagenària va acabar caient a terra. En el moment dels fets, molts dels manifestants van censurar l’actitud de l’home per haver caigut en les provocacions. Vox va anunciar que presentaria denúncia davant de les autoritats policials per l’agressió. El noi continua en les dependències policials.

Cal recordar que la senyora, de 61 anys, és una funcionària de l’empresa de transports de Tarragona i portava uns quants mesos de baixa laboral tal com ha avançat el digital La República Checa.