La Biblioteca Municipal de l’Arboç posa en marxa el club de lectura fàcil

Per . Actualitzat el

La Biblioteca Municipal de l’Arboç ha posat en marxa amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català del Baix Penedès el Club de lectura fàcil. Consisteix a cedir en préstec un llibre de lectura fàcil a cada participant, que el pot llegir una o diverses vegades, i un matí al mes es reuneixen a la biblioteca per comentar-lo, compartir punts de vista, idees i experiències.

Els objectius principals són -d’una banda- fomentar la lectura, ja que participant-hi es llegeixen un total de nou llibres cada curs escolar, i -de l’altra- millorar l’expressió oral en català a partir de la conversa i del debat a partir dels temes que proporcionen aquests materials de lectura fàcil, que estan elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per tothom.

Les sessions de comentari del llibre es fan sempre el tercer dimecres de cada mes a les 10 del matí i tenen una durada aproximada d’una hora i mitja.

La participació en aquestes sessions és totalment lliure i gratuïta. S’adreça principalment a persones que no estan acostumades a llegir llibres en català, que busquen un entorn on poder parlar, conèixer nous autors, aprendre vocabulari i compartir una estona tot practicant. Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a la biblioteca de l’Arboç.