La 6a Women Race El Corte Inglés correrà a favor de l’AECC de Tarragona

La prova s’uneix a la cursa AECC Tarragona En Marxa Contra el Càncer, amb l’objectiu d’augmentar la participació i, en conseqüència, la recaptació total

Per . Actualitzat el

La 6a Women Race El Corte Inglés i la 8a Cursa AECC Tarragona en Marxa Contra el Càncer seran, enguany, la mateixa cursa. Els organitzadors de totes dues proves han decidit unificar-les amb l’objectiu de sumar el màxim nombre possible de participants. La cursa tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre, a les 9.30 hores, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama, just el dia anterior. Amb aquesta unió, la Women Race El Corte Inglés torna al seu calendari habitual de tardor de manera permanent, després que l’any passat, de manera excepcional, s’organitzés a la primavera amb motiu de la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

La cursa manté el circuit de 5 kilòmetres que es va estrenar fa un parell d’anys, i que recorre els principals carrers de la ciutat, com la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, l’Avinguda Catalunya, la Rambla de Francesc Macià o la Rambla del President Companys, que serà inici i el final de la prova. L’Associació Esportiva Ciutat Vella repeteix com a organitzadora tècnica de la prova, essent la Women Race un dels projectes educatius i de cohesió social que aquesta entitat sense ànim de lucre promou entre els col·lectius més desafavorits.

Marxandatge solidari i Inscripcions

Fins el dimecres 16 d’octubre (o fins a completar les 2.000 participants) és obert el període d’inscripcions al web womenraceelcorteingles.cat o de manera presencial al Departament d’Esports, ubicat a la cinquena planta. El preu de la inscripció és de 9€ presencial; i 9’40€ si es formalitza on-line. De moment, gairebé 200 persones ja han formalitzat la seva participació a la prova, a la qual es poden inscriure dones de qualsevol edat, en qualsevol de les categories existents: individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories obtindran un trofeu. Els homes, però, només podran inscriure-s’hi de manera individual i no optaran a premis. L’organització repeteix la venda de samarretes d’anys anteriors, així com la dels mocadors solidaris; a banda de mantenir el Dorsal 0 com a opció per a aquelles persones que no puguin córrer, però vulguin deixar alguna aportació.

La solidaritat, més protagonista

Fruit de la unió d’ambdues curses, l’Associació Espanyola Contra el Càncer serà la beneficiària de la recaptació de la 6a Women Race El Corte Inglés. Aquesta entitat dedica els seus esforços a detectar àrees de millora del càncer de manera integral i multidisciplinar. Integra pacients, familiars, voluntaris i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes d’investigació oncològica que permetin un diagnòstic i tractament de la malaltia millors. Estructurada en 52 seus provincials, es troba present a més de 2.000 localitats; compta amb més de 23.000 persones voluntàries, prop de 390.000 socis i gairebé 1.000 professionals. Lidera la investigació oncològica a través de la seva Fundació Científica, i des del 2011, ha invertit més de 56 milions d’euros en 334 projectes.

BMW, nou patrocinador

Lear Corporation, empresa dedicada al sector electrònic i de l’automoció, amb seu a Valls, s’incorpora, també, com a patrocinador de la Women Race, gràcies a la seva vinculació de fa anys amb l’Associació Espanyola contra el Càncer.
El concessionari tarraconí BMW Oliva Motor se suma com a nou patrocinador de la prova, mostrant així una gran sensibilitat per les accions solidàries que fomenten la pràctica de l’esport i la salut. Dins d’aquest compromís, acollirà a les seves instal·lacions la conferència “Consells pràctics. Alimentació i càncer”, a càrrec de la Dra. M. Teresa Huguet, màster en Dietètica i Nutrició, i Medicina Estètica. El xef Arnau Bosch, amb una Estrella Michelin al seu restaurant Can Bosch de Cambrils, l’acompanyarà,
elaborant receptes saludables. Aquesta acció tindrà lloc el pròxim 1 d’octubre, a les 18.30 hores.

Calendari d’activitats

Aquesta edició de la Women Race ve acompanyada per un seguit d’activitats que l’organització ha preparat amb l’objectiu d’incentivar la participació a la cursa del pròxim 20 d’octubre i recaptar la màxima quantitat possible a favor de l’AECC. Aquest dissabte 28 de setembre, de 17.00 a 21.00 hores, el Supermercat de la planta soterrani d’El Corte Inglés de Tarragona acollirà una bikinada solidària, de la mà del xef @rafuel55. Aquest popular influencer amb més de 350.000 seguidors a Instagram prepararà diferents bikinis que els assistents podran adquirir, acompanyats d’una beguda, per 5€. L’import recaptat en aquesta acció es destinarà íntegrament a l’AECC.
Gràcies a la col·laboració de Viding, les corredores podran preparar la cursa, participant de diferents accions esportives. Aquest gimnàs, ubicat just al costat d’El Corte Inglés, ha preparat a través del seu club de runners, dos entrenaments per al 9 y 14 d’octubre, a les 19.30 hores.

Agraïment als col·laboradors

La Women Race El Corte Inglés és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Federació Catalana d’Atletisme, Creu Roja, Coca- Cola, que torna a posar l’avituallament al final de la prova, i pels integrants del voluntariat corporatiu d’El Corte Inglés, que garanteixen la qualitat i el servei d’aquesta festa de l’esport popular i de la solidaritat.

Incriviu-vos en aquest enllaç.