No hi ha pla(neta) B: manifestació a Tarragona en la primera vaga mundial pel canvi climàtic

La jornada de protesta està convocada pel divendres 27 de setembre

Per . Actualitzat el

Les mobilitzacions pel clima promogudes a tot el món pel moviment Fridays for Future (Divendres pel Futur) arriben al nostre país. Després que centenars de milers de persones hagin sortit als carrers per expressar la seva preocupació pel futur del planeta, les principals capitals catalanes acolliran manifestacions aquest divendres.

A Tarragona, la manifestació tancarà la setmana d’aturades, accions i reivindicacions arreu del país per conscienciar de l’emergència climàtica en què ens trobem; la mobilització començarà a les sis de la tarda a la plaça l’Imperial Tarraco i acabarà a la plaça de la Font davant de l’Ajuntament.

Aquesta marxa, que tindrà lloc el 27 de setembre, s’emmarca en l’aturada mundial pel clima, basada en el manifest conjunt que signen diferents organitzacions en defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just.

Altres municipis del territori ja han fet una crida als ciutadans a participar-hi i fins i tot es posaran autobusos gratuïts per desplaçar-se a la capital tarragonina.

És el cas del consistori de l’Arboç que ha anunciat a través de la regidoria de Medi Ambient que organitzen busos amb sortida des de l’Arboç el mateix dia a les 16 hores de la plaça de la Badalota. Recorden que les places són limitades a la capacitat del bus i que es poden fer les inscripcions a la Casa de la Cultura fins al dia abans.