Les quatre colles completen els pilars caminant

La colla de Sant Pere i Sant Pau han estat els més ràpids i els serrallencs sumen 24 èxits consecutius

Per . Actualitzat el

Èxit de les quatre colles de la ciutat que han fet arribar els seus pilars fins a la façana de l’Ajuntament de Tarragona. Els Xiquets del Serrallo assoleixen la fita per 24a vegada consecutiva i segueixen engrandint la llegenda. El pilar més ràpid ha estat el dels castellers de Sant Pere i Sant Pau, amb 6 minuts i 48 segons. Els matalassers han arribat a l’Ajuntament amb un temps de 7 minuts i 52 segons. Els liles n’han trigat més de 8 i els serrallencs ho han fet amb gairebé 10 minuts.

A la jornada castellera prèvia de la Diada de la Mercè a la plaça de les Cols, els Xiquets i la Jove han descarregat el 4 de 8 sense cap problema, els Xiquets del Serrallo han descarregat el 4 de 7 i Sant Pere i Sant Pau, el 2 de 7.

A segona ronda, Xiquets ha descarregat el 5 de 7, la Jove ha completat el pilar de 6, els Xiquets del Serrallo han descarregat el 3 de 7 i els de Sant Pere i Sant Pau han completat el vintè 4 de 7 amb l’agulla descarregat de la temporada.