El Griu Petit i els Gegants Vells Petits engrandeixen la Santa Tecla Petita

Aquest dijous el tarragoní Espaldamaceta presentarà el seu darrer treball, ‘Millor que mai’

Per . Actualitzat el

La incorporació del Griu Petit i dels Gegants Vells Petits seran els principals alicients de la cercavila de la Santa Tecla Petita, l’acte més destacat per a aquest dijous de la festa major.

 

La cercavila sortirà a les 18.30 h de la plaça de la Font, reproduint l’estètica i la manera de fer del Seguici Gran. A partir de les 20 h tots els grups oferiran una tanda de lluïment al final del recorregut, davant de l’Ajuntament. Abans i després de la cercavila els diferents balls parlats (Ball de Sant Miquel i Diables Petit, Ball d’en Serrallonga Petit, Ball de Pastorets Petit i Ball de Gitanes Petit) rerpesentaran els versots i parlaments.

 

D’altra banda, en el marc de les activitats a la Terrasseta del Parc Saavedra el tarragoní José Juan González Espaldamaceta presentarà a les 19 h el seu darrer treball, Millor que mai.

 

Les últimes oportunitats per gaudir de Marc Parrot en format íntim i la representació de Les coses excepcionals a la Sala Trono Armanyà són altres de les propostes destacades de la jornada.

 

Podeu consultar la programació completa al web de les festes i a l’app TGN Agenda.