Tornen les representacions al Teatre Tarragona

Les entrades dels 26 espectacles que es duran a terme durant la tardor es posen a la venda a partir del 3 d’octubre

Per . Actualitzat el

La temporada professional dels Teatres de Tarragona ofereix 26 espectacles amb les propostes teatrals més atractives del moment i sense oblidar les cites anuals amb la dansa, la màgia i l’òpera. La temporada, que es desenvoluparà del 18 d’octubre al 22 de maig, ha estat presentada públicament per l’alcalde i conseller de Cultura, Pau Ricomà.

Pere Arquillué, Emma Vilarasau, Joan Pera, Mercè Sampietro, Joel Joan, Josep Maria Pou i Ramon Fontseré són alguns dels noms propis de la temporada, que combina alguna de les propostes contemporànies més aplaudides amb les representacions d’autors clàssics com Becket, Josep Maria de Sagarra o Federico García Lorca.
Entre les propostes teatrals sobresurten especialment Jerusalem, el muntatge transgressor dirigit per Julio Manrique que va obrir l’última edició del festival Grec de Barcelona; Vaselina, una producció de la tarragonina Salta Trono amb el suport dels Teatres de Tarragona; La Tendresa, que arriba de la mà de Dagoll Dagom i T de Teatre, i l’exitós musical Lehman Trilogy.

L’òpera no faltarà a la seva doble cita de cada temporada, en aquesta ocasió amb les representacions de La Cenerentola de Rossini i Macbeth de Verdi. Els amants de la dansa podran gaudir d’El Trencanous i Hipstory. La màgia es consolida a la programació teatral de la ciutat amb dos espectacles: Déjà Vu – Creuràs que ja ho havies viscut, del Mag Edgard (guanyador de la segona edició del programa Pura Magia de TVE) i Hidden, que permetrà gaudir dels trucs en tres dimensions de Nuel Galan.
La temporada també recupera quatre espectacles previstos per al curs anterior i que van haver d’ajornar-se a causa dels treballs de substitució de la coberta del Teatre Tarragona: Rhumans, Escape Room, Maremar i Troia, una veritable odissea!

La consolidació de la fórmula estrenada l’any passat d’una única temporada, de tardor a primavera, permet que la majoria d’espectacles tinguin lloc dissabte a la nit o bé al llarg del cap de setmana. Moltes de les representacions seran úniques a les comarques tarragonines o bé estrenes a la demarcació.

Pel que fa a les entrades, es manté la política de contenció de preus i d’oferta d’abonaments i descomptes per apropar el teatre al màxim públic possible. La venda d’entrades començarà el dijous 3 d’octubre, a partir de les 10 h, a les taquilles del Teatre Tarragona. També es manté l’opció Last Minute Teatre, que permet adquirir entrades per només 10 € si es compren a taquilla 30 minuts abans de començar l’espectacle.