Oques Grasses i Segonamà protagonitzen el gran concert a la plaça de la Font

L’inici de la Conteclada i el Pastís del Braç de Santa Tecla, altres cites destacades de l’inici de la setmana

Per . Actualitzat el

El concert d’Oques Grasses centre l’atenció de la programació de Santa Tecla d’avui dilluns, després d’un cap de setmana d’activitat intensa.

 

La cita, que s’emmarca en els 50 anys de BASF a Tarragona, començarà a les 22 h a la plaça de la Font amb els Segonamà. Serà a les 23.30 h quan Oques Grasses presetaran el seu darrer disc, Fans del sol, i repassaran altres èxits de la seva trajectòria.

 

Abans (18 h, pl. de les Cols) els més menuts tindran l’oportunitat de deixar els seus xumets en la millor custòdia possible, la de la Víbria.

 

A la nit començarà la Conteclada (22 h, Antiga Audiència), avui amb els contes de Muntsa Plana i Rat Cebrian.

 

Demà dimarts el Pastís del Braç de Santa Tecla (19 h, pl. de la Font) tornarà a fer les delícies dels més llèpols, amb 2.000 racions ofertes pel Gremi de Pastissers.

 

A la mateixa hora, la periodista i fotògrafa tarragonina Laia Diaz presenta (pl. de les Cols) el llibre Tots som la Tecla, un recull d’històries i fotografies de 60 persones que contribueixen a fer possible la festa major de la ciutat.

 

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona oferirà (19.30 h, pl. de la Pagesia) oferirà el tradicional concert de Santa Tecla, en què presentarà música tradicional i d’arrel popular sota el sedàs de la música simfònica.

 

Podeu consultar la programació completa al web de les festes i a l’app TGN Agenda.