Tarragona celebra la Diada

La pluja va acompanyar la clàssica ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Per . Actualitzat el

Aquest matí ha tingut lloc, malgrat la intensa pluja, l’acte d’ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

 

El parlament institucional de l’Ajuntament de Tarragona se l’han repartit en aquesta ocasió la primera tinenta d’alcalde, Carla Aguilar, i el conseller i portaveu de l’equip de govern, Xavi Puig.

 

“Per a la ciutat de Tarragona és un orgull celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Un acte commemoratiu que en cap cas pot perdre el seu sentit més profund. No ha de ser una remomoració recurrent ni nostàlgica de fites heroíques pretèries, sinó una reafirmació del nostre compormís polític amb la llibertat, la democràcia, la convivència, la justícia social i el benestar”, ha expressat la primera tinenta d’alcalde, Carla Aguilar.

 

Per la seva banda el portaveu de l’equip de govern, Xavi Puig, ha conclòs: “El nostre és un proejcte de convivència. Un projecte que ha de comptar amb tothom, perquè només comptant amb tothom podrem ser allò que volem ser: un poble plurar, fratern amb els altres pobles i lliure de decidir el seu futur”.

 

L’acte s’ha tancat amb el cant dels Segadors a càrrec del Cor Gregal. A causa de la pluja no ha tingut lloc ni la tradicional actuació de la Banda Unió Musical de Tarragona, així com tampoc els pilars de les colles castelleres de la ciutat.