L’EMT estudia posar en marxa un servei en horari nocturn a l’Albada, La Floresta i Parc Riuclar

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) estudia posar en marxa un servei en horari nocturn per mantenir comunicats els barris que queden més aïllats del centre de Tarragona, com són l’Albada, La Floresta i Parc Riuclar. “Soc coneixedor de la demanda i la necessitat veïnal i, de la mateixa manera que fa uns dies anunciàvem que estrenarem un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord, estem treballant amb el bus nocturn per aquests barris de Ponent”, ha avançat el president de l’EMT, Jordi Fortuny. I ha afegit: “Tan aviat com sigui possible reestructurar el servei ho farem”.

Recordem que l’EMT estrenava dijous 22 d’agost un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord. La L16A és una ampliació del servei especial de platges (L16) que es posa en marxa cada estiu.