La Diputació treballa en la millora de la carretera T-704 de l’Aleixar a Vilaplana

La construcció d’un itinerari segur per a vianants, l’ampliació de voreres i la instal·lació de reductors de velocitat són algunes de les actuacions que s’hi realitzen

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona treballa en la millora de la seguretat a la carretera T-704 de l’Aleixar a Vilaplana. Aquestes actuacions es duran a terme entre els punts quilomètrics 4,8 i 7,5 i permetran als vianants circular per un itinerari segur entre el pàrquing dissuasiu sud i l’ermita de l’Aleixar, passant per la travessera del municipi i el pont nou. L’obra garantirà la convivència segura entre els vehicles i els usuaris que circulen a peu per la via.

Les actuacions que s’hi estan realitzant inclouen la construcció de cunetes al marge esquerre del pk 7,5 per millorar el drenatge de la carretera i l’habilitació d’un itinerari per a vianants, protegit per pilones, entre el municipi i l’ermita. A més, al nucli urbà de l’Aleixar també s’ha previst la construcció de quatre reductors de velocitat tipus pas de vianants elevat, la instal·lació d’un col·lector de recollida d’aigües pluvials i l’ampliació de 3 voreres existents per garantir la seguretat dels vianants i la ordenació de la travessera.