La Cucafera petita es desperta aquest dissabte

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 31 d’agost a la tarda tindrà lloc la 1a edició de ‘La Despertada de la Cucafera Petita’ a les 18.30h pels carrers del Barri del Port, com ja va fer just fa un mes la Cucafera gran.

Es tracta de la versió infantil de l’acte que representa el despertar de la bèstia, primer passatge de la llegenda i primera sortida de l’any de la peça en que retorna i atemoreix la ciutat. Amb la companyia de la Xaranga Guirigalls la Cucafereta tombarà pels carrers Sant Miquel, des del tram entre Misericòrdia i Rebolledo, cap a Apodaca, Plaça dels Carros, Reial, Rebolledo i novament al carrer Sant Miquel.

En aquest indret a les 19.30h, acabada la cercavila, tindrà lloc el Càsting ‘La Cucafera busca cavaller’. Després de sortir escollida princesa Jana Gómez al càsting celebrat per Sant Magí, l’entitat ha d’escollir ara al valent que serà capaç de capturar la bèstia en la representació de la llegenda en l’acte ‘La Cucafera Baixa 2019’ la nit de dissabte 14 de setembre per Santa Tecla. Poden participar nens/es de 7 a 12 anys enviant correu a cucaferatgn@hotmail.com fins al 28 d’agost per reomplir el formulari i rebre el poema que s’hauran de memoritzar per fer la prova.

Tots dos actes, la despertada i el càsting, s’emmarquen en la programació d’actes de les XXX Festes del Barri del Port organitzades per l’AVV del Port que enguany arriba als 30 anys.