La IV edició del “Puja aquí dalt i balla” es presenta més festiva que mai

Se celebrarà el 40è aniversari de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa

Per . Actualitzat el

L’agrupació sardanista Tarragona Dansa és una entitat cultural de Tarragona enfocada a la pràctica i difusió de la sardana a la nostra ciutat. Actualment, compta amb aproximadament un centenar de socis en diferents colles, que cobreixen tot el rang d’edats des d’alevins fins a veterans.

A part de purament sardana, l’entitat participa en diferents esdeveniments culturals que tenen lloc a la ciutat. Aquest 2019 és especial ja que l’agrupació fa 40 anys i per celebrar-ho s’han organitzat diferents actes com l’espectacle musical “Llums, càmera i acció” estrenat al gener i l’“Envoltem la catedral” de la passada vigília de Sant Joan on van participar-hi quasi 600 persones.

El següent dels actes que organitza l’agrupació és el “Puja aquí dalt i balla”. Aquest esdeveniment festiu s’emmarca dins les festes de Sant Magí, i enguany se’n celebrarà la 4a edició. L’acte començarà el proper diumenge 18 d’Agost a les 21h a la Plaça dels Carros i constarà d’una pujada amb animació musical a càrrec de la txaranga tarragonina Pujats de To, fins a la Plaça de la Pagesia. Al final del recorregut, els assistents podran degustar una fideuada popular i cloenda de festa a càrrec d’un DJ.

Esperem que aquesta acte segueixi creixent en participació i esdevingui referent a les festes de Sant Magí de Tarragona.

Recorregut: Pl. Carros, C. Apodaca, c. Unió, Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet, c. Cós del Bou, bda. Pescateria, pl. Del Rei, c. Santa Anna, pl. Fòrum, c. Sant Llorenç i pl. Pagesia.

 

 

Venta anticipada de tiquets: Parada de la comparsa PeTaDa al MagíTapa (Plç. Verdaguer) i el mateix dia de l’acte a partir de les 20h a la plç. dels Carros fins exhaurir existències. Cost: 3,5€. Inclou barret oficial + plat de fideuada a l’acabar.

Organitza: Agrupació Sardanista Tarragona Dansa

Col·labora: Ajuntament de Tarragona

Participen: Fleca Flaqué, Pujats de to, D&J Productions