Josep Maria Bonet, cessat com a gerent de l’empresa de mitjans

L’EMMCT iniciarà ara un procés de contractació transparent per escollir un nou director-gerent

Per . Actualitzat el

El consell d’administració de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona ha decidit cessar el gerent, Josep Maria Bonet, que ocupava el càrrec des de 2007. L’empresa pública iniciarà ara un procés de contractació transparent per escollir un nou director-gerent.

 

“Volem iniciar una nova etapa. L’objectiu és implantar un nou model estratègic on els eixos principals siguin la millora de la qualitat dels serveis públics, la transparència i un ús més racional i rigorós de la despesa. La gestió efectuada a l’entitat difereix del nou model a implantar i, per tant, considerem necessari un canvi de rumb en la direcció de l’empresa de mitjans”, explica la presidenta de l’EMMCT, Paula Varas.

 

El procediment per escollir nou director-gerent serà amb publicitat i lliure concurrència on s’haurà de presentar un projecte per assumir la direcció i gerència de l’empresa de mitjans. “Un projecte que dibuixi uns objectius i uns indicadors d’avaluació”, afegeix Varas.