Per primera vegada s’ofereix la possibilitat de ser portant de Sant Julià

Per . Actualitzat el

Per primera vegada la Comissió Assessora del Protocol del Seguici Popular i Tradicional de la Vila de l’Arboç ofereix la possibilitat de participar en 1a persona de la Festa Major podent formar part dels portants de Sant Julià, el Patró de la Vila de l’Arboç el proper dia 25 d’agost de les 19h a les 21h durant la cercavila de la Festa Major 2019.

Tota persona interessada en participar i col·laborar sent portant del Sant, s’ha de dirigir a l’oficina de Cultura de la Casa de Cultura i indicar les seves dades, fins el dia 20 d’agost de 2019 inclòs.

La voluntat de la Comissió Assessora del Protocol del Seguici Popular i Tradicional de la Vila de l’Arboç és la de crear un cos de portants format per arbocencs i arbocenques que s’encarregui d’aquesta tasca durant les cercaviles i altres actes.