Dinou cursos monogràfics complementen l’oferta formativa de les escoles d’art i disseny de la Diputació

Fotografia, dibuix artístic, dibuix digital o narrativa i tecnologia audiovisual són alguns dels cursos que s’iniciaran el proper mes d’octubre

Per . Actualitzat el

Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus enceten el curs 2019 – 2020 el proper mes de setembre. A més d’iniciar els cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny, complementen la seva oferta amb un total de dinou cursos monogràfics.

Aquests cursos tenen com a objectiu aprofundir en diverses disciplines artístiques o, en el cas del curs preparatori a les proves d’accés -que els dos centres ofereixen-, es repassen aspectes artístics, conceptuals, creatius, creatius i tècnics que es demanen en les proves d’accés als cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix, a més, del curs preparatori, els cursos monogràfics: Ceràmica -2 cursos-; Dibuix i pintura; Dibuix digital amb Photshop; Pack Adobe; Dibuix digital amb Illustrator; Dibuix artístic; Crear des dels sentits, i Gravat. La matrícula a tots ells es pot fer a partir del 4 de setembre al mateix centre.

Per la seva part, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus també ofereix el curs preparatori a les proves d’accés, i també els cursos Fotografia digital; Pack Adobe; Iniciació a la pintura; Projecte de creació pictòrica; Narrativa i tecnologia audiovisual; Iniciació al gravat. Sistemes d’estampació i reproducció; Dibuix de model al natural, i Història de l’art. La matrícula es realitza al propi centre a partir del 26 de setembre, tot i que abans es poden concertar entrevistes personalitzades per rebre més informació.