Dames i Vells de Tarragona celebra la cinquena edició del Vermut “Populart”

Per . Actualitzat el

La plaça de Dames i Vells de Tarragona acollirà aquest diumenge 18 d’agost la cinquena edició del Vermut “Populart” de Dames i Vells. Des de les dotze del migdia i fins les cinc de la tarda, el Ball de Dames i Vells organitzarà diversos concursos i tallers i oferirà la tradicional fideuada per tots els assistents. 

Dins la programació de l’acte tindrà lloc la cinquena edició del Concurs de Disfresses i Versots de Dama i Vell o autoritat. Els participants hauran de posar-se en el paper dels personatges del ball tarragoní recitant textos originals i de creació pròpia -de 2 a 6 estrofes- que hauran de seguir l’estructura dels versots tradicionals del ball: heptasíl·labs i rima consonant. 

Els interessats a participar en el concurs ho poden fer inscrivint-se a l’adreça electrònica damesivells@gmail.com. El jurat valorarà la caracterització, la interpretació i la qualitat dels versots i emetrà el veredicte al final de la jornada. 

Durant el transcurs del vermut, el públic també podrà participar del Concurs de Versots tot dipositant les seves propostes en una urna feta per l’ocasió. Amb els dos concursos, el Ball de Dames i Vells vol animar els participants a aportar el seu punt de vista personal i crític sobre la realitat tarragonina, regional i nacional i deixar anar la imaginació i la creativitat. 

El Vermut Populart comptarà també amb la segona edició del Taller de Transformisme i desfilada Trans, micro obert, Fotocul Participatiu i Mercadet Roba. L’acte estarà amenitzat musicalment per Dj Perón i comptarà amb la presència d’Els Xatus! 

La recaptació de la jornada anirà destinada a cobrir les despeses de sonorització de les actuacions del Ball de Dames i Vells dins el programa de les Festes de Santa Tecla 2019. El Vermut “Populart” compta amb el suport i patrocini de Vermut De Muller i Coca-Cola.