La Cucafera ja té princesa

Per . Actualitzat el

La tarragonina Jana Gómez Arroyo de 10 anys ha esdevingut escollida nova princesa de la Cucafera 2019 aquest dissabte a la tarda en el Càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller’ en el marc de les festes de Sant Magí.
L’acte celebrat a la Plaça de le Cols ha comptat amb un total d’11 inscrits dels quals finalment s’hi han presentat 7 nenes que s’han presentat sobre l’escenari davant del públic assistent i han tingut dues rondes per recitar el poema que s’havien d’aprendre.
Tenint en compte la memorització del poema, l’expresivitat i soltura, han estat valorades i puntuades per un jurat extern i vinculat amb la cultura de la ciutat. D’una banda Marcos San José, cantant tarragoní, Marina Borràs del Club dels Tarraconins i Cristina Sábate del Ball de Gitanes que enguany fan 35 anys.
Finalment Jana Gómez, amant del teatre i amb el dessig de ser una gran violinista, ha estat la guanyadora per representar enguany la llegenda de la Cucafera en les properes festes de Santa Tecla 2019 en l’acte ‘La Cucafera Baixa’ la nit del 14 de setembre. Ha explicat que s’ha apuntat “per viure aquesta experiència inolvidable” i per fer emocionar la seva mare i “ser la nena més feliç del món”.
Es reobre càsting per buscar cavaller
Enguany únicament s’havien inscrit dos candidats a cavaller que finalment han excusat no poder assistir de forma imprevista, tot i la il·lusió que els hi feia. Per aquest motiu l’entitat ha anunciat que reobre càsting per a cavaller al qual es podran tornar a presentar així com altres nens/es de 7 a 12 anys que vulguin representar el valent que capturarà la bèstia. El nou càsting se celebrarà per les festes del Barri del Port dissabte 31 d’agost a les 19.30h, despés de ‘La Despertada de la Cucafera petita’ que tindrà lloc a les 18.30h pels carrers del barri. D’igual mode caldrà enviar correu a cucaferatgn@hotmail.com on reomplir un formulari i rebre el poema a estudiar.