Concert gratuït de Sivan Rotem i Jordi Camell

Per . Actualitzat el

Després de l’èxit del primer concert del cicle “Música als Jardins” que va tenir lloc la setmana passada i que va aplegar unes 200 persones, aquest dissabte dia 10 d’agost hi haurà el segon concert del cicle, en aquesta ocasió però es farà a la Sala de la Música, situada a l’interior del Museu Pau Casals.

 

Sivan Rotem és una de les més destacades cantants d’Israel. Nascuda a Buenos Aires, va debutar amb Zubin Mehta i l’Orquestra Filharmònica d’Israel.  Ha cantat amb diverses òperes i orquestres simfòniques i filharmòniques. S’ha presentat en nombrosos festivals i té una extensa discografia.
Jordi Camell és nascut a Llorenç del Penedès. Pianista de llarg recorregut i artista dotat d’una marcada capacitat de comunicació i claredat en l’exposició artística, la crítica especialitzada sempre li ha reconegut un so transparent i brillant amb una variada gamma de colors. Obert a tots els estils, ha col·laborat en espectacles amb Vicky Peña, Cesc Gelabert, Mario Gas i un espectacle propi (X-Ray, Radiografia d’un paisatge interior). Amb diversos discos editats desenvolupa en paral·lel una intensa activitat pedagògica fent de professor de piano i música de cambra a l’ESMUC.

 

El concert, d’un nivell excepcional, tindrà lloc aquest dissabte dia 10 d’agost a les 19:30h. a la Sala de la Música del Museu Pau Casals. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia. L’accés a la sala es farà a partir de les 19:15h fins a ocupar totes les localitats disponibles.

 

Rotam i Camell oferiran un repertori amb obres de Toldrà, Montsalvatge, Albéniz, Falla, cançons tradicionals sefardites, hebrees i tangos.

 

Cal tenir en compte que amb motiu del concert, el Museu Pau Casals estarà tancat tota la tarda de dissabte. Durant el matí estarà obert en el seu horari habitual (de 10 a 14h).