Comença el Madison Beach Volley Tour Tarragona International Open Trofeu Repsol 2019

Per . Actualitzat el

El Madison Beach Volley Tour Tarragona International Open Trofeu Repsol 2019 s’ha presentat aquest matí a la platja de l’Arrabassada, en un acte celebrat al recinte del campionat.

 

El Madison Beach Volley Tour és el circuit nacional professional de vòlei platja, on competeixen els millors jugadors nacionals i algunes parelles internacionals destacades. En l’edició de Tarragona 2019 participen jugadors de fins a 9 països diferents: Espanya, França, Grècia, Lituània, Veneçuela, Països Baixos, Argentina, Colòmbia i Uruguai.

 

La consellera d’Esports, Maria José López, ha agraït en primer lloc “l’esforç a totes les parts implicades i ha remarcat la importància de la col·laboració públic-privada per tirar endavant iniciatives com aquestes”. I ha afegit: “Els aficionats que s’apropin a les instal·lacions de l’Arrabassada podran gaudir d’un esdeveniment esportiu al més alt nivell. Per això vull agrair l’esforç de molts mesos de treball dels tècnics del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, patrocinadors, a més de totes les persones que s’han implicat per poder fer-ho realitat un any més”.

 

Per la seva banda, la directora del Madison Beach Volley Tour, Paula Manzano, ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament de Tarragona i Repsol “per ajudar i donar suport a aquest projecte” i espera que l’esdeveniment “segueixi creixent aquests anys”. Manzano també ha fet referència al programa mediambiental Olas Vivas, de la Fundació Biodversidad per al Ministeri per a la Transició Ecològica, el qual tracta de “deixar una empremta positiva en el medi ambient amb aquest esdeveniment per cuidar les platges i les costes i que deixin un llegat positiu en aquests anys que es busca seguir creixent”.

 

Així mateix, el president de la Federació Española de Volei Platja, Felipe Pascual, ha posat èmfasi que a Tarragona no es pot explicar el vòlei platja sense l’Arrabassada. “Per a la RFEVB venir aquí és com jugar a casa”. A més, ha indicat que “molts equips d’Europa fixen aquesta data per les bones combinacions que hi ha amb Tarragona. El nivell del circuit nacional va creixent any rere any, també en infraestructures i en el nivell dels jugadors”.

 

El director de comunicació i relacions externes de Repsol, Josep Bertran, ha volgut agrair “a l’Ajuntament per seguir apostant per aquest esport i esdeveniment, i també a Madison que vulgui seguir venint a Tarragona un any més. Per Tarragona és una perla que no hem de perdre”. També ha afegit que “per Repsol participar en aquest esdeveniment amb aquests dos socis és un plaer. El seguirem fent els anys que puguem”.

 

Finalment, Laura Pallarés, jugadora tarragonina que participarà en el torneig ha agraït que es realitzi a Tarragona el campionat. “L’organització és esplèndida i estem molt contents”. Unes declaracions semblants a les de Carlos Mora, jugador també de Tarragona que igualment formarà part de la competició masculina. Mora ha posat en valor el fet el torneig se celebri a L’Arrabassada. “Aquí entrenem cada tarda. No tots els jugadors podem viatjar a Isla Canela i Laredo i tenir un esdeveniment així a casa és un plus per a nosaltres. Estem molt motivats i volem demostrar que aquí a Tarragona tenim aquest nivell suficient per lluitar amb els millors d’Espanya “.

 

Els aficionats que s’apropin a les instal·lacions de l’Arrabassada podran gaudir d’un esdeveniment esportiu al més alt nivell. Per això vull agrair l’esforç de molts mesos de treball dels tècnics del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, patrocinadors, a més de totes les persones que s’han implicat per poder fer-ho realitat un any més.