Altafulla recupera les festes d’estiu de Brises del Mar després de deu anys sense organitzar-se

Se celebraran aquest pròxim cap de setmana 9 i 10 d’agost amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics

Per . Actualitzat el

L’Associació de Veïns de la urbanització de Brises del Mar i la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla han recuperat aquest any les festes d’estiu d’aquest barri. Ara farà deu anys, l’agost de 2009, de les últimes festes d’aquest nucli urbà, situat al nord del municipi i que compta amb una població d’uns 200 veïns i veïnes.

 

El programa de festes inclou una vintena d’activitats amb tallers infantils, ioga, zumba, manualitats, gimcana, curses, guerra de l’aigua, festa de l’escuma, discoteca mòbil, entre d’altres propostes, pensades per a tots els públics.

 

Un dels actes que destaquen per la seva originalitat és el concurs de menjar dònuts, que tindrà lloc aquest divendres 9, a les 17:30h, a la zona de petanca i a la pista de futbol. D’altra banda, un dels altres actes que llavors reunia més participants era el sopar popular que se celebrarà també aquest dissabte 10, a partir de les 22h, a la plaça de la Mimosa. El preu del tiquet és de 6 €, i es pot adquirir prèviament a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, Via Augusta, 34.

 

El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha expressat la seva satisfacció davant “la implicació, organització i les ganes dels veïns de Brises per recuperar les seves festes”, al mateix temps que s’ha compromès a “ajudar als veïns en tot el que estigui a l’abast del consistori”. Així mateix, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha animat als veïns i les veïnes a “caminar cap a una dinàmica més de barri i d’un tarannà més associatiu”.

 

Des de l’AVV de Brises del Mar, han agraït a l’Ajuntament d’Altafulla “la seva participació i les seves aportacions, particularment als coalcaldes Jordi Molinera i Alba Muntadas i al seu regidor de Festes, Àlex Cañas”.

 

Les festes començaran aquest divendres dia 9, a partir de les 17h, amb el concurs de dibuix infantil, amb les categories de fins a 5 anys, de 6 a 8 anys, i de 9 a 14 anys.