Vila-seca encara la recta final de la seva festa major

Diumenge 4 d’agost el municipi posa fi a la festa amb el correfoc

Per . Actualitzat el

Des del passat 25 de juliol Vila-seca ha gaudit de la seva Festa Major d’Estiu, en honor a la festivitat de Sant Jaume, a la Pineda, i la Invenció del Cos de Sant Esteve, a Vila-seca. Aquest cap de setmana, concretament el diumenge 4 d’agost, Vila-seca posarà punt i final a la Festa Major d’Estiu, amb tot un seguit d’actes per a tota la família.
En primer lloc, avui divendres a la plaça d’Estudi hi haurà un espectacle de clown i un monòleg amb Rony i des de la plaça de les Creus sortirà el correfoc petit. A les 10 de la nit i al parc de la Riera el rock de Vila-seca a Tope amb les actuacions de Saratoga, Centinela i Lujuria i a les 11 de la nit tornarà a obrir l’Espai Cubik, festa remember amb DJ Javi Level.

Demà dissabte Vila-seca celebrarà La Invenció del Cos de Sant Esteve. El dia començarà amb el repic de campanes, la missa major i l’Splash Mullat, a benefici de Sosciathlon. A la tarda, curses ciclistes al velòdrom, cercabirra amb les xarangues Band Tocats i Kriptonita i castells a la pl. de l’Església. A partir de les 21 hores i des del carrer de las Riera tindrà lloc la I Trobada Nacional de Diables de Vegueries i a les 12 de la nit i al Parc de la Riera, gran ball de Festa Major amb l’orquestra Nueva Alaska.

Els actes de l’últim dia de Festa Major, el diumenge 4 d’agost, començaran amb la Vila-seca Family Race, una cursa d’obstacles esportiu-familiar, als carrers i places del Centre Històric i la Route N-340 del vermut de Festa Major. A la tarda a les 19 hores, Trofeu Festa Major d’Estiu de futbol i a la pl. de l’Església, representació del Ball de Sant Esteve, havaneres i rom cremat i una cercavila de trabucaires, amb els Trabucaires del Comú. El punt i final a les festes el posarà el II Correfoc dels Històrics amb el Ball de Diables de Vila-seca i el Gran Castell de Focs d’Artifici a la Via Màxima.