Un grup unionista reivindica l’Operació Tarraco de «neteja de plàstics grocs»

S’autodenominen Cruzada de los 300 i actuen de matinada

Per . Actualitzat el

Un grup d’individus autodenominat «brigada de neteja i de resistència Cruzada de los 300», ha penjat a les xarxes socials una fotografia i un vídeo on reivindica l’acció de «netejar Tarragona de llaços grocs de la via pública».

Segons el grup, van sortir de matinada per dur a terme l’Operació Tarraco, que «ha estat un èxit rotund, per donar la benvinguda al nou govern secessionista de la ciutat de Tarragona. Cruzada de los 300, en les seves accions pacífiques, no permetrà que la ciutat de Tarragona es converteixi en una ciutat bruta i contaminada per plàstics grocs. A més, sempre estarem a favor de la neutralitat institucional i de la unitat d’Espanya».