La Cucafera busca cavaller i princesa

Obertes les inscripcions per participar en el càsting del dia 10 d’agost

Per . Actualitzat el

El dissabte 10 d’agost en el marc de les festes de Sant Magí 2019 tindrà lloc un any més el Càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller!’ a les 19,30h a la plaça de les Cols.

Les inscripcions ja estan obertes i van dirigides a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys que vulguin optar a viure l’experiència de representar la llegenda de la cucafera posteriorment per Santa Tecla. Per participar cal enviar un correu fins al 8 d’agost a cucaferatgn@hotmail.com per reomplir un formulari i rebre el poema que cal memoritzar i les instruccions de la prova.

Després de la Despertada de la Cucafera, que va tenir lloc fa uns dies pels carrers del Barri del Port, toca tornar a cercar el valent cavaller i la princesa que siguin capaços de domesticar i fer bona la bèstia per tal que deixi de donar queixalades i llenci caramels pels carrers de la ciutat. És l’essència de l’acte ‘La Cucafera Baixa’ que tindrà lloc el 14 de setembre a la nit en el marc de Santa Tecla i que farà recorregut amb tots dos protagonistes des del Pla de la Seu fins la Plaça dels Carros, on en acabar s’hi celebrarà un any més la CucaFesta.

Els dos nous escollits agafaran el relleu d’Eraide Muñiz i Aitor Cavero, els representants de la passada edició, qui també estaran presents.