Marinah, d’Ojos de Brujo, porta el seu flamenc electrònic a Tarragona

Dins del Festival Sota la Palmera, que clourà aquest diumenge amb Los Mejías i The Gachises

Per . Actualitzat el

Aquest divendres (22 h), el Festival Sota la Palmera assoleix el clímax total amb el retorn de la gran Marinah d’Ojos de Brujo als escenaris i especialment a Tarragona per
encomanar-nos a ballar sense parar amb una festa entre flamenc electrònic i rumba.

Marinah va ser cantant i compositora d’Ojos de Brujo, el combo que va trencar fronteres musicals barrejant rumba i flamenc, amb mil ritmes de tot arreu. Una vegada acabada aquesta aventura, que va durar des del 1996 fins al 2013, va deixar un grapat d’àlbums lluminosos i una infinitat d’actuacions dins i fora de les nostres fronteres. Va iniciar una carrera en solitari, que fins ara ha donat dos discos, El Baile de las Horas ( 2013) i Afrolailo (2017), a més d’una altra llarga durada compartida amb Chicuelo, Sintonías (2015).

Actualment, continua la seva aventura sumant-se a la comunitat Global Bass, on se sent còmoda barrejant elements folklòrics i elements de música arrel amb el so de l’electrònica actual.

El Festival Sota La Palmera clourà el cicle de programació amb les actuacions del grup tarragoní Los Mejías i les vilanovines The Gachises l’endemà dissabte 3 d’agost.

L’entrada als concerts és gratuïta a les 22 h a l’Espai Jove La Palmera (plaça Imperial Tarraco,1).