La cantada d’havaneres arriba a la 18a edició

L’Ajuntament ofereix transport gratuït a la gent gran fins a la platja, on tenen lloc els concerts

Per . Actualitzat el

Les havaneres tornaran a omplir d’ambient mariner la platja d’Altafulla, davant el Parc de Voramar, el pròxim diumenge 4 d’agost a partir de les 22 h. Serà en el marc de la ja tradicional i esperada Cantada d’Havaneres, que arribarà enguany a la seva 18a edició.

Es tracta d’un dels actes més esperats de l’agenda estival pels amants de la cançó de taverna, que aplega cada any, si el temps acompanya, més de mig miler d’espectadors.

La 18a edició de la Cantada d’Havaneres d’Altafulla comptarà aquest any amb l’actuació de les formacions Vent Fort, Xarxa i Barcarola. El periodista altafullenc i director de Tarragona Ràdio, Josep Suñé, serà l’encarregat de conduir la gala musical. I, com no podria ser d’una altra manera, també hi haurà rom cremat per a tothom.

Com cada any, l’Ajuntament d’Altafulla, a través del trenet turístic, oferirà un servei de transport gratuït per a la gent gran del municipi fins al Parc de Voramar, d’anada i tornada.

Per fer ús d’aquest servei cal realitzar una reserva prèvia, que es pot formalitzar a l’Oficina de Turisme de la Plaça dels Vents de manera presencial fins el pròxim dissabte 3 d’agost, de 10 a 13h; i de 17 a 20h, o bé, per telèfon trucant al 977 651 426.

El trajecte d’anada serà a les 20:30 h des del Carrer Traginers amb cantonada al carrer dels Safranars, en sentit de baixada al Parc de Voramar, i la tornada està prevista a les 23:30h des de la plaça Consolat de Mar.