Junts x TGN vol donar utilitat al solar buit de la Rambla Vella

Proposa convertir-lo en un aparcament de motos i bicicletes i un punt de recollida selectiva

Per . Actualitzat el

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, proposa convertir el solar en desús de la Rambla Vella amb un aparcament per a motos i bicicletes; i habilitar un punt verd de recollida selectiva.

El solar, que és de titularitat municipal, s’ubica a la cantonada entre la Rambla Vella i el carrer Rera Sant Domènec i fa molts anys que està buit i no té cap utilitat.

De fet, fa gairebé deu anys es va proposar que s’hi construís el Museu de la Setmana Santa i actualment la intenció és que en un futur s’hi instal·lin dependències municipals.

D’altra banda, el portaveu de Junts per Tarragona ha destacat que «el fet de canviar d’ubicació els contenidors de superfície que actualment s’ubiquen al tram de la Rambla Vella entre els carrers Sant Francesc i Comte de Rius també possibilitarà la creació de més places d’aparcament per a motos i bicicletes».

Nadal ha recordat que el passat novembre es va aprovar per unanimitat la moció presentada pel seu grup municipal on es va acordar ampliar el nombre d’aparcaments per a motos al centre de la ciutat.